Stipt Payroll Services B.V. is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Stipt Payroll Services B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf kies, net als Stipt Payroll Services B.V. een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je gelijk erachter komen welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over Stipt Payroll Services B.V.

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Stipt Payroll Services B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Dordrecht. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Stipt Payroll Services B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 67691420. Op deze website kan je ook zien wat Stipt Payroll Services B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers graag af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen regio.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payrollbedrijf zoals Stipt Payroll Services B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als Stipt Payroll Services B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.