Stipt Payroll Personenvervoer B.V. is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Stipt Payroll Personenvervoer B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Stipt Payroll Personenvervoer B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Stipt Payroll Personenvervoer B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller kies, net als Stipt Payroll Personenvervoer B.V. een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Extra informatie over Stipt Payroll Personenvervoer B.V.

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Stipt Payroll Personenvervoer B.V.. Zo is deze onderneming gevestigd in Dordrecht. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Stipt Payroll Personenvervoer B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 68739443. Op deze pagina kan je ook zien wat Stipt Payroll Personenvervoer B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het slim om te beslissen voor een organisatie in de eigen omgeving.