Stipt Payroll Metaal B.V. is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Stipt Payroll Metaal B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll onderneming zoals Stipt Payroll Metaal B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat een partij als Stipt Payroll Metaal B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf kies, net als Stipt Payroll Metaal B.V. een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welke payroll organisatie het best bij jou past.

Meer weten over Stipt Payroll Metaal B.V.

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Stipt Payroll Metaal B.V.. Zo is deze organisatie gelegen in Dordrecht. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Stipt Payroll Metaal B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 68739907. Op deze website kan je ook zien wat Stipt Payroll Metaal B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het verstandig om samen te werken voor een organisatie in de eigen buurt.