Stichting Wittetabelverloning OpMaat is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Stichting Wittetabelverloning OpMaat kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over Stichting Wittetabelverloning OpMaat

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Stichting Wittetabelverloning OpMaat. Zo is dit bedrijf gelegen in Wijk bij Duurstede. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Stichting Wittetabelverloning OpMaat is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 30198843. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Stichting Wittetabelverloning OpMaat ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payrollbedrijf zoals Stichting Wittetabelverloning OpMaat neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die een onderneming als Stichting Wittetabelverloning OpMaat inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller kies, net als Stichting Wittetabelverloning OpMaat een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jou past.