Stichting Werkgeversinstituut Soc. CultureelWerk Rotterdam is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Stichting Werkgeversinstituut Soc. CultureelWerk Rotterdam kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over Stichting Werkgeversinstituut Soc. CultureelWerk Rotterdam

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Stichting Werkgeversinstituut Soc. CultureelWerk Rotterdam. Zo is deze onderneming gevestigd in Rotterdam. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Stichting Werkgeversinstituut Soc. CultureelWerk Rotterdam is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 41128956. Op deze pagina kan je ook zien wat Stichting Werkgeversinstituut Soc. CultureelWerk Rotterdam ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het een goede keuze om te kiezen voor een organisatie in de eigen regio.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Stichting Werkgeversinstituut Soc. CultureelWerk Rotterdam neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Stichting Werkgeversinstituut Soc. CultureelWerk Rotterdam is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf hanteert, net als Stichting Werkgeversinstituut Soc. CultureelWerk Rotterdam een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je meteen bekijken welk payroll bedrijf het best bij jou past.