Stichting Flex Professionals is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Stichting Flex Professionals kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf kies, net als Stichting Flex Professionals een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel erachter komen welke payroll organisatie het best bij jou past.

Meer informatie over Stichting Flex Professionals

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Stichting Flex Professionals. Zo is deze onderneming gelegen in 'S-Hertogenbosch. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Stichting Flex Professionals is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 11065123. Op deze website kan je ook inzien wat Stichting Flex Professionals ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven graag op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een organisatie in de eigen provincie.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroller vergelijkbaar met Stichting Flex Professionals neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die een partij als Stichting Flex Professionals inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.