Stichting Derdengelden Dutchpayrolling.nl is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Stichting Derdengelden Dutchpayrolling.nl kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Stichting Derdengelden Dutchpayrolling.nl neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll partij als Stichting Derdengelden Dutchpayrolling.nl is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller kies, net als Stichting Derdengelden Dutchpayrolling.nl een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld besparen door een juiste vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je simpel inzien welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.

Extra info over Stichting Derdengelden Dutchpayrolling.nl

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf Stichting Derdengelden Dutchpayrolling.nl. Zo is dit bedrijf gelegen in Schiphol. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Stichting Derdengelden Dutchpayrolling.nl is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 54382289. Op deze website kan je ook zien wat Stichting Derdengelden Dutchpayrolling.nl ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers graag op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen buurt.