Stichting Adiutor is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Stichting Adiutor kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Iedere payroller kies, net als Stichting Adiutor een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk inzien welke payroll organisatie het best bij jou past.

Extra info over Stichting Adiutor

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Stichting Adiutor. Zo is deze onderneming gelegen in Amsterdam. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Stichting Adiutor is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 69855390. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Stichting Adiutor ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het een goede keuze om samen te werken voor een bedrijf in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll onderneming zoals Stichting Adiutor neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een partij als Stichting Adiutor inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.