SThree Interim Services B.V. is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. SThree Interim Services B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer info over SThree Interim Services B.V.

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf SThree Interim Services B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Amsterdam. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, SThree Interim Services B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 58612122. Op deze website kan je ook tot je nemen wat SThree Interim Services B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payrollbedrijf zoals SThree Interim Services B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als SThree Interim Services B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf rekent, net als SThree Interim Services B.V. een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jou past.