STH Sloopwerken is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. STH Sloopwerken kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over STH Sloopwerken

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf STH Sloopwerken. Zo is dit bedrijf gelegen in Zaandam. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, STH Sloopwerken is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 67009530. Op deze pagina kan je ook lezen wat STH Sloopwerken ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het een goede keuze om te beslissen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

De voordelen

Op zoek naar een payroller? Een payroll organisatie vergelijkbaar met STH Sloopwerken neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll partij als STH Sloopwerken is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf bepaalt, net als STH Sloopwerken een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen inzien welke payroller het best bij jou past.