Stapelbaantjes BV is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Stapelbaantjes BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elk bedrijf bepaalt, net als Stapelbaantjes BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.

Meer weten over Stapelbaantjes BV

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf Stapelbaantjes BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Oosterbeek. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Stapelbaantjes BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 56983212. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Stapelbaantjes BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om te kiezen voor een partner in de eigen regio.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Stapelbaantjes BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die gebruikt maakt van een partner als Stapelbaantjes BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.