Standard People BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Standard People BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over Standard People BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Standard People BV. Zo is deze onderneming gelegen in Barendrecht. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Standard People BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 64899462. Op deze pagina kan je ook lezen wat Standard People BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven graag af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om te kiezen voor een organisatie in de eigen regio.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroller? Een payrollbedrijf zoals Standard People BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een partij als Standard People BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf rekent, net als Standard People BV een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk inzien welke payroller het best bij jou past.