StaffQuest B.V. is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. StaffQuest B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroller zoals StaffQuest B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als StaffQuest B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller kies, net als StaffQuest B.V. een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s over houden door een goede vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk inzien welke payroll organisatie het meest bij jou past.

Meer weten over StaffQuest B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf StaffQuest B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Alphen aan den Rijn. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, StaffQuest B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 69876207. Op deze website kan je ook tot je nemen wat StaffQuest B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven bij voorkeur af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om samen te werken voor een partner in de eigen omgeving.