Staffing MS Payroll 2 B.V. is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Staffing MS Payroll 2 B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over Staffing MS Payroll 2 B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf Staffing MS Payroll 2 B.V.. Zo is deze organisatie gevestigd in Rotterdam. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Staffing MS Payroll 2 B.V. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 61680257. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Staffing MS Payroll 2 B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In die situatie is het slim om te beslissen voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll onderneming zoals Staffing MS Payroll 2 B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Staffing MS Payroll 2 B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller hanteert, net als Staffing MS Payroll 2 B.V. een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je gelijk erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.