Staffing Associates Service Center BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Staffing Associates Service Center BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Elke payroller kies, net als Staffing Associates Service Center BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel erachter komen welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Extra info over Staffing Associates Service Center BV

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf Staffing Associates Service Center BV. Zo is deze onderneming gevestigd in 's-Gravenhage. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Staffing Associates Service Center BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 65909526. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Staffing Associates Service Center BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een partner in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Staffing Associates Service Center BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een partner als Staffing Associates Service Center BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.