SR Professionals is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. SR Professionals kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller rekent, net als SR Professionals een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je direct bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.

Meer informatie over SR Professionals

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf SR Professionals. Zo is deze onderneming gelegen in Rotterdam. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Als je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. SR Professionals is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 51591723. Op deze webpagina kan je ook lezen wat SR Professionals ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het slim om samen te werken voor een partner in de eigen buurt.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll onderneming vergelijkbaar met SR Professionals neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die een bedrijf als SR Professionals inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.