SPR Avia BV is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. SPR Avia BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer weten over SPR Avia BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf SPR Avia BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Hoofddorp. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, SPR Avia BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 63454319. Op deze pagina kan je ook lezen wat SPR Avia BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll onderneming zoals SPR Avia BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat een partner als SPR Avia BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller kies, net als SPR Avia BV een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elke payroller vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je gelijk bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.