Sport Services BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Sport Services BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Elke payroller hanteert, net als Sport Services BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je simpel erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.

Extra informatie over Sport Services BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Sport Services BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Oosterhout. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Sport Services BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 18044416. Op deze site kan je ook zien wat Sport Services BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroller zoals Sport Services BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll partij als Sport Services BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.