Spies Recruitment BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Spies Recruitment BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Extra info over Spies Recruitment BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Spies Recruitment BV. Zo is deze onderneming gelegen in 's-Gravenhage. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Spies Recruitment BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 69888620. Op deze site kan je ook inzien wat Spies Recruitment BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige bedrijven graag op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het slim om te beslissen voor een partner in de eigen provincie.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroller vergelijkbaar met Spies Recruitment BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De ondernemer die een onderneming als Spies Recruitment BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf rekent, net als Spies Recruitment BV een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk bekijken welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.