SPD Uitzendbureau BV is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. SPD Uitzendbureau BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je weten wat payrolling kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als SPD Uitzendbureau BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jou past.

Extra informatie over SPD Uitzendbureau BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf SPD Uitzendbureau BV. Zo is dit bedrijf gelegen in 's-Gravenhage. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. SPD Uitzendbureau BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 64966445. Op deze pagina kan je ook inzien wat SPD Uitzendbureau BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het slim om te kiezen voor een partner in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll organisatie zoals SPD Uitzendbureau BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een bedrijf als SPD Uitzendbureau BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.