SPARR finance BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. SPARR finance BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer weten over SPARR finance BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf SPARR finance BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Dordrecht. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. SPARR finance BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 69764042. Op deze site kan je ook inzien wat SPARR finance BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroller? Een payroll onderneming zoals SPARR finance BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die een onderneming als SPARR finance BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller kies, net als SPARR finance BV een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.