Smart Technics BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Smart Technics BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie zoals Smart Technics BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die een partner als Smart Technics BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je weten wat payrolling kost? Elk bedrijf bepaalt, net als Smart Technics BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door een goede vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.

Meer weten over Smart Technics BV

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf Smart Technics BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Amsterdam. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Smart Technics BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 60763140. Op deze site kan je ook inzien wat Smart Technics BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om samen te werken voor een bedrijf in de eigen regio.