Simjo uitzendbureau Vof. is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Simjo uitzendbureau Vof. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroller zoals Simjo uitzendbureau Vof. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll partij als Simjo uitzendbureau Vof. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Elke payroller kies, net als Simjo uitzendbureau Vof. een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je simpel erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Meer weten over Simjo uitzendbureau Vof.

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf Simjo uitzendbureau Vof.. Zo is deze organisatie gelegen in Leeuwarden. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Simjo uitzendbureau Vof. is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 68356323. Op deze webpagina kan je ook zien wat Simjo uitzendbureau Vof. ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven graag op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het slim om te beslissen voor een organisatie in de eigen buurt.