Shifter Zakelijke dienstverlening is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Shifter Zakelijke dienstverlening kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over Shifter Zakelijke dienstverlening

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Shifter Zakelijke dienstverlening. Zo is dit bedrijf gelegen in Amsterdam. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Shifter Zakelijke dienstverlening is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 59617667. Op deze site kan je ook zien wat Shifter Zakelijke dienstverlening ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers graag af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het slim om te kiezen voor een bedrijf in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroller zoals Shifter Zakelijke dienstverlening neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat een partij als Shifter Zakelijke dienstverlening inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller bepaalt, net als Shifter Zakelijke dienstverlening een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.