Shifter Verloning Nederland B.V. is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Shifter Verloning Nederland B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Elk bedrijf rekent, net als Shifter Verloning Nederland B.V. een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je meteen erachter komen welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.

Meer info over Shifter Verloning Nederland B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Shifter Verloning Nederland B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Amsterdam. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Shifter Verloning Nederland B.V. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 34357469. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Shifter Verloning Nederland B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een organisatie in de eigen omgeving.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Shifter Verloning Nederland B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als Shifter Verloning Nederland B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.