Share a Byte BV is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Share a Byte BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroller vergelijkbaar met Share a Byte BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat een partij als Share a Byte BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf kies, net als Share a Byte BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elke payroller vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk inzien welk payroll bedrijf het best bij jou past.

Extra info over Share a Byte BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Share a Byte BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Bodegraven. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Share a Byte BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 69639205. Op deze site kan je ook inzien wat Share a Byte BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen regio.