Setelia Strategy Consultants BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Setelia Strategy Consultants BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je weten wat payrolling kost? Iedere payroller bepaalt, net als Setelia Strategy Consultants BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jou past.

Meer info over Setelia Strategy Consultants BV

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf Setelia Strategy Consultants BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Rotterdam. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Setelia Strategy Consultants BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 64881598. Op deze website kan je ook zien wat Setelia Strategy Consultants BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om te beslissen voor een partner in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payrollbedrijf zoals Setelia Strategy Consultants BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die een partij als Setelia Strategy Consultants BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.