Serin Werkkracht is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Serin Werkkracht kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Elke payroller rekent, net als Serin Werkkracht een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welke payroller het meest bij jou past.

Meer info over Serin Werkkracht

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Serin Werkkracht. Zo is dit bedrijf gevestigd in Deventer. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Serin Werkkracht is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 27332355. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat Serin Werkkracht ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het een goede keuze om te beslissen voor een partner in de eigen regio.

De voordelen

Op zoek naar een payroller? Een payroll organisatie zoals Serin Werkkracht neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De onderneming die een onderneming als Serin Werkkracht inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.