Selectwerk MultiFlex B.V. is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Selectwerk MultiFlex B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll organisatie zoals Selectwerk MultiFlex B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die gebruikt maakt van een payroller als Selectwerk MultiFlex B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Selectwerk MultiFlex B.V. een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je direct inzien welke payroller het meest bij jou past.

Meer weten over Selectwerk MultiFlex B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Selectwerk MultiFlex B.V.. Zo is deze onderneming gevestigd in Groningen-Stad. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Selectwerk MultiFlex B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 65075544. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat Selectwerk MultiFlex B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen regio.