Select Staffing BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Select Staffing BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payroller zoals Select Staffing BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een partner als Select Staffing BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller rekent, net als Select Staffing BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je direct bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over Select Staffing BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Select Staffing BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Eindhoven. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Select Staffing BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 51067854. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Select Staffing BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf in de eigen omgeving.