Search Pro BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Search Pro BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Search Pro BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De onderneming die gebruikt maakt van een payroller als Search Pro BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller kies, net als Search Pro BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld bezuinigen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je gelijk erachter komen welke payroller het meest bij jou past.

Extra informatie over Search Pro BV

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Search Pro BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Mijdrecht. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Search Pro BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 65193474. Op deze pagina kan je ook lezen wat Search Pro BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om te beslissen voor een bedrijf in de eigen regio.