Seacontractors Fleet B.V. is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Seacontractors Fleet B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Seacontractors Fleet B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll partij als Seacontractors Fleet B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller rekent, net als Seacontractors Fleet B.V. een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld besparen door een juiste vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je direct bekijken welke payroller het best bij jouw bedrijf past.

Meer weten over Seacontractors Fleet B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Seacontractors Fleet B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Middelburg. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Seacontractors Fleet B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 59199644. Op deze site kan je ook lezen wat Seacontractors Fleet B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven graag af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om te beslissen voor een partner in de eigen regio.