SDV Payroll Dienstverlening BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. SDV Payroll Dienstverlening BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer info over SDV Payroll Dienstverlening BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf SDV Payroll Dienstverlening BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Uithoorn. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. SDV Payroll Dienstverlening BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 54022533. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat SDV Payroll Dienstverlening BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen graag af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het slim om te kiezen voor een partner in de eigen provincie.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroller vergelijkbaar met SDV Payroll Dienstverlening BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll partij als SDV Payroll Dienstverlening BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf hanteert, net als SDV Payroll Dienstverlening BV een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je meteen inzien welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.