Scooter Arena is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Scooter Arena kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je weten wat payrolling kost? Elke payroller hanteert, net als Scooter Arena een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Meer informatie over Scooter Arena

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Scooter Arena. Zo is deze onderneming gevestigd in Amsterdam. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Scooter Arena is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 53451392. Op deze site kan je ook zien wat Scooter Arena ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om samen te werken voor een organisatie in de eigen regio.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals Scooter Arena neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als Scooter Arena is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.