Schottegat BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Schottegat BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Schottegat BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als Schottegat BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller rekent, net als Schottegat BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.

Extra info over Schottegat BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Schottegat BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Hoofddorp. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Schottegat BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 67009840. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Schottegat BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het slim om te kiezen voor een partner in de eigen regio.