Schippers Agenturen is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Schippers Agenturen kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Schippers Agenturen

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Schippers Agenturen. Zo is deze organisatie gevestigd in Borne. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Schippers Agenturen is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 51680343. Op deze pagina kan je ook inzien wat Schippers Agenturen ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om te beslissen voor een bedrijf in de eigen buurt.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroller zoals Schippers Agenturen neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat een partij als Schippers Agenturen inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elke payroller bepaalt, net als Schippers Agenturen een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je simpel bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.