Schakel Personeelsdiensten BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Schakel Personeelsdiensten BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroller vergelijkbaar met Schakel Personeelsdiensten BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als Schakel Personeelsdiensten BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller rekent, net als Schakel Personeelsdiensten BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s over houden door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je direct bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jou past.

Meer weten over Schakel Personeelsdiensten BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Schakel Personeelsdiensten BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Zegge. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Schakel Personeelsdiensten BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 67805213. Op deze website kan je ook lezen wat Schakel Personeelsdiensten BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om te kiezen voor een bedrijf in de eigen omgeving.