Scaffolding Industrial BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Scaffolding Industrial BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra info over Scaffolding Industrial BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Scaffolding Industrial BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Geleen. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Scaffolding Industrial BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 59508922. Op deze website kan je ook inzien wat Scaffolding Industrial BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om samen te werken voor een partner in de eigen omgeving.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Scaffolding Industrial BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die een onderneming als Scaffolding Industrial BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf hanteert, net als Scaffolding Industrial BV een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je direct inzien welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.