Sarister Detachering BV is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Sarister Detachering BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf kies, net als Sarister Detachering BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over Sarister Detachering BV

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf Sarister Detachering BV. Zo is deze onderneming gelegen in Dordrecht. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Sarister Detachering BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 65442776. Op deze site kan je ook zien wat Sarister Detachering BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen graag af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een bedrijf in de eigen regio.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie zoals Sarister Detachering BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll partij als Sarister Detachering BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.