Salaris4you is een payroll bedrijf die jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Salaris4you kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf rekent, net als Salaris4you een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over Salaris4you

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Salaris4you. Zo is deze organisatie gelegen in Deinum. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Salaris4you is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 1127006. Op deze webpagina kan je ook zien wat Salaris4you ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroller zoals Salaris4you neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Salaris4you is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.