S-Dat Projects BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. S-Dat Projects BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer weten over S-Dat Projects BV

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf S-Dat Projects BV. Zo is dit bedrijf gelegen in 's-Gravenhage. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. S-Dat Projects BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 68502982. Op deze webpagina kan je ook zien wat S-Dat Projects BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroller vergelijkbaar met S-Dat Projects BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die een partner als S-Dat Projects BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elke payroller rekent, net als S-Dat Projects BV een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk inzien welke payroller het meest bij jouw onderneming past.