RWE Personeel BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. RWE Personeel BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra info over RWE Personeel BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf RWE Personeel BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Geertruidenberg. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, RWE Personeel BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 67685048. Op deze pagina kan je ook zien wat RWE Personeel BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om samen te werken voor een partner in de eigen regio.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroller zoals RWE Personeel BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als RWE Personeel BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf bepaalt, net als RWE Personeel BV een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welke payroller het best bij jouw onderneming past.