RP Bemiddeling Het Bemiddel.bur. is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. RP Bemiddeling Het Bemiddel.bur. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra info over RP Bemiddeling Het Bemiddel.bur.

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf RP Bemiddeling Het Bemiddel.bur.. Zo is deze onderneming gelegen in Breda. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. RP Bemiddeling Het Bemiddel.bur. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 68550391. Op deze website kan je ook zien wat RP Bemiddeling Het Bemiddel.bur. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om te kiezen voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroller zoals RP Bemiddeling Het Bemiddel.bur. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als RP Bemiddeling Het Bemiddel.bur. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller bepaalt, net als RP Bemiddeling Het Bemiddel.bur. een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je gelijk erachter komen welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.