Roler Personeelsdiensten V B.V. is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Roler Personeelsdiensten V B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroller vergelijkbaar met Roler Personeelsdiensten V B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll partij als Roler Personeelsdiensten V B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf rekent, net als Roler Personeelsdiensten V B.V. een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je direct erachter komen welke payroller het best bij jouw onderneming past.

Meer informatie over Roler Personeelsdiensten V B.V.

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Roler Personeelsdiensten V B.V.. Zo is deze onderneming gevestigd in Zwolle. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Roler Personeelsdiensten V B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 1099606. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Roler Personeelsdiensten V B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om te kiezen voor een organisatie in de eigen regio.