Rokade Payroll B.V. is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Rokade Payroll B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller rekent, net als Rokade Payroll B.V. een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk bekijken welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.

Extra informatie over Rokade Payroll B.V.

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Rokade Payroll B.V.. Zo is deze onderneming gelegen in Gennep. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Rokade Payroll B.V. is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 56288972. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Rokade Payroll B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het slim om te beslissen voor een partner in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll organisatie zoals Rokade Payroll B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll partij als Rokade Payroll B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.