Rockx Uitzendbureau BV is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Rockx Uitzendbureau BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Rockx Uitzendbureau BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

Het bedrijf dat een partner als Rockx Uitzendbureau BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Iedere payroller rekent, net als Rockx Uitzendbureau BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Meer info over Rockx Uitzendbureau BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Rockx Uitzendbureau BV. Zo is deze onderneming gelegen in Hendrik-Ido-Ambacht. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Rockx Uitzendbureau BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 68902557. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Rockx Uitzendbureau BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een organisatie in de eigen regio.