RNDV Group, UAB is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. RNDV Group, UAB kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf rekent, net als RNDV Group, UAB een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Meer info over RNDV Group, UAB

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf RNDV Group, UAB. Zo is deze onderneming gelegen in Stellendam. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. RNDV Group, UAB is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 66566576. Op deze site kan je ook inzien wat RNDV Group, UAB ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven graag af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het een goede keuze om te kiezen voor een bedrijf in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll onderneming vergelijkbaar met RNDV Group, UAB neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als RNDV Group, UAB wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.