Ria Regelt BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Ria Regelt BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Ria Regelt BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Ria Regelt BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Naarden. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Ria Regelt BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 58097325. Op deze website kan je ook inzien wat Ria Regelt BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers graag af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een partner in de eigen regio.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroller zoals Ria Regelt BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De onderneming die een bedrijf als Ria Regelt BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je weten wat payrolling kost? Elke payroller kies, net als Ria Regelt BV een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk inzien welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.