Resource & Detachering BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Resource & Detachering BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer info over Resource & Detachering BV

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Resource & Detachering BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Zaltbommel. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Resource & Detachering BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 17115233. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Resource & Detachering BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het slim om te kiezen voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Resource & Detachering BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat een onderneming als Resource & Detachering BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elk bedrijf hanteert, net als Resource & Detachering BV een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk inzien welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.