Repay HRM Utrecht is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Repay HRM Utrecht kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroller? Een payroll organisatie zoals Repay HRM Utrecht neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De ondernemer die een partij als Repay HRM Utrecht inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als Repay HRM Utrecht een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door een goede vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je direct inzien welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over Repay HRM Utrecht

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Repay HRM Utrecht. Zo is deze onderneming gevestigd in Utrecht-Stad. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Repay HRM Utrecht is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 54925886. Op deze website kan je ook lezen wat Repay HRM Utrecht ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven graag af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om samen te werken voor een bedrijf in de eigen regio.